PDF-downloads: Menukaart | Tapaskaart | Drank- en cocktailkaart   Foto's: www.robvoss.nl   Website: www.rebellencompany.nl

Groepen

Bij Mangú kunt u ook terecht met grotere gezelschappen. Bijvoorbeeld voor een familiefeest, personeelsfeest of een vrijgezellenfeest.

U kunt dineren, maar ook kiezen voor een combinatie met een spel. Voor dat laatste werken we onder andere samen met www.monsterevents.nl.

Reserveren?
Als u met een groter gezelschap naar Mangú komt, kunt u het best even een e-mailtje sturen naar ons. Wij nemen dan contact met u op voor een mooie aanbieding op maat.
E-mail: info@restaurantmangu.nl.

Workshops en dinerspelletjes in samenwerking met Monsterevents.nl

Mail naar info@restaurantmangu.nl om te informeren naar de mogelijkheden of bekijk op deze website pagina de verschillende workshops en dinerspelen.

Cocktail workshop – shake it!

Cocktail Workshop Shake ItOok zo benieuwd hoe de lekkerste cocktails bereid worden? En wilt u dit ook kunnen? Dan is deze cocktail workshop zeker iets voor u en uw vrienden of collega's! Door de juiste mix van de beste bartenders, de leukste instructies en natuurlijk de lekkerste cocktails, zorgt deze workshop voor een onvergetelijke belevenis!

Lees meer: Culinaire Cocktail workshop

Bob Ross schilder Workshop!

Bob Ross Schilder WorkshopErvaar zelf ‘the Joy of Painting’ met de Bob Ross schildertechniek!
Uit ervaring kan ik zeggen dat niemand bij het begin van de workshop verwacht een dergelijk schilderij te kunnen maken en men aan het eind altijd weer verbaasd, maar ook vol trots kijkt naar men zelf blijkt te kunnen maken.
Lees meer: Creatieve Bob Ross schilder workshop

Improvisatie workshop; grensverlegging, vermaak en teambuilding!

Improvisatie Workshop TeambuildingOnze improvisatie workshop is een unieke manier om 'fun' en 'werk' te combineren en leidt op een ludieke wijze tot onder andere: meer vertouwen, betere communicatie, flexibiliteit en samenwerking.

De kunst van het improviseren is een ideaal hebben. Positief en energiek samenwerken. 'Ja' zeggen tegen veranderingen. Het durven maken van fouten. Grenzen verleggen. Flexibel kunnen schakelen in gedrag om beter aan te kunnen sluiten op bijvoorbeeld collega’s, klanten, vrienden/bekenden, de omgeving.

Lees meer: Unieke teambuilding training workshop

Workshop Stand up Comedy van Harry Glotzbach

Workshop Stand up Comedy van Harry GlotzbachStap in het comedy universum van Harry Glotzbach en laat u verrassen door deze workshop. Harry is een bekende in de comedy wereld. Met al meerdere prijzen op zijn naam gaat hij met elke realiteit aan de haal, improviseert er flink op los, maar blijft altijd geloofwaardig.

Tijdens deze workshop zult u, van Harry zelf, de tips en trics van het Stand-up Comedy leren en deze eigen maken.

Lees meer: Hilarische stand-up comedy workshop

Ik hou van Holland - Diner spel

Ik hou van Holland Diner spelTijdens het Ik hou van Holland Diner spel zult u en uw collega's op de proef worden gesteld. Wat weten jullie allemaal van de Bekende Nederlanders of de geschiedenis van Nederland. En herkent u met uw groep de verschillende geluidsfragmenten als eerst?

Dit nieuwe Diner spel zit boordevol met gezellige spelletjes. Stressbestendigheid en ruimtelijk inzicht van ieder team wordt deze avond getest.

Lees meer: Ik hou van Holland Diner spel

Wie is de Mol aan Tafel? - Dinerspel

Wie is de Mol aan Tafel Diner spelWie is er nog te vertrouwen?! De meest betrouwbare personen binnen uw afdeling of groep zijn vanavond stuk voor stuk verdacht. Het is niet te voorspellen vanavond, of kunt u dat wel? U bent alleen zeker van uw eigen rol vanavondů bent u de Mol?!

Het nieuwste dinerspel, waarbij teams aan tafel elkaar proberen af te troeven door middel van list en bedrog. Hoogmoed, afgunst, dubbelspel en wantrouwen wisselen elkaar in rap tempo af.
Lees meer: Wie is de Mol aan Tafel- Diner spel

Moorddiner, moordspel, dinerspel ..!

Moorddiner, moordspel, diner spelHet Moorddiner en dinerspel is even eenvoudig als briljant!

Op zich een geweldig goede gedachte; samen met uw gezelschap een avondje uit. Gezellig en ontspannen dineren in een sfeervolle ambiance. Genieten van de heerlijkste gerechten en drankjes.

Een goed plan dat helaas nog wel eens anders uit kan pakken! Met het spannende themadiner 'Moordspel Diner' neemt u deel aan het meest ultieme bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. Tijdens dit arrangement zult u volledig opgaan in een ongelooflijk spannend moordverhaal.

Lees meer: Lugubere Moord diner